söndag 1 februari 2015

Tips ! Endast 4 produkter för att få ett Vackert Hår Fashion



När det känns håret känns torrt och slitet eller bara när man vill verkligen sköta om sitt hår så vill jag tipsa om att man endast behöver dessa 4 produkter för att få ett underbart , fint och glansigt hår. Nu får du även 20 % rabatt här på hela sortimentet Här
eller klicka på respektive produkt nedan . . 

Sachajuan Over Night Hair Repair / Sachajuan Shine Serum / Sachajuan Intensive Repair Conditioner / Sachajuan Intensive Repair Shampoo

Innehåller arganolja som återfuktar och reparerar håret samtidigt som den ger extrem lyster och glans utan att tynga ner och skyddar även mot värme vid användning av stylingverktyg. Till skillnad från många andra varumärken innehåller sachajuan intensive hair oil nästan 10% argan olja vilket gör den upp till 5 gånger mer effektiv. Argan oljan återfuktar håret, förstärker elasticiteten, gör håret mer medgörligt och gör det mjukt. Dess rika innehåll av omättatde fettsyror som omega 6 och 9 och en hög koncentration av vitamin e, hjälper till att reparera det cellurära membranet ich skyddar det mot yttre påfrestningar - värme, solexponering och andra oxiderande ämnen. I korthet är arganolja perfekt för att ge näring till hårbotten och växande friskt hår. Havtornkomplexet ger styrka, glans och elasticitet och har vistat sig hålla håret återfuktat och ge ett bra värmeskydd.

Silikondroppar som fungerar som ett hårserum utan att verka fett. Perfekt till glanslöst och torrt hår. Gör ögonblickligare håret mjukare och glansigare utan att tynga ner det som vanliga silikondroppar oftast gör och passar därför utmärkt även till det allra tunnaste hår. Reducerar flygighet och stärker kluvna hårtoppar.

Intensive repair shampoo är perfekt för hår som är strukturskadat, poröst, torrt och solskadat. Ocean silk technology och uv skydd går ner på djupet i hårstrået och stannar kvar efter ursköljning för att skapa maximalt skydd och intensiv vård.

Intensive repair conditioner vårdar och behandlar hår som är strukturskadat, poröst, torrt och exponeras för sol. Ocean silk technology och uv skydd går ner på djupet i hårstrået och stannar kvar efter ursköljning för att skapa maximalt skydd och intensiv vård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar