onsdag 25 februari 2015

Tips ! Swedish Award Winner Loreal SteamPod Bästa verktyget för din Frisyr



Tips ! Swedish Award Winner Loreal SteamPod Bästa verktyget för din Frisyr den kan jag verkligen rekomendera. 


L’Oreal Professionnel presenterade under ett bloggmingel sin senaste nyhet, SteamPod, vilken även är företagets första stylingverktyg. Inte nog med att det är L’Oreals första stylingverkyg, utan det är den första plattången på marknaden som levererar ett jämnt ångtryck anpassat efter värmeläget i tången.
SteamPod är alltså en plattång med en tillhörande liten vattenbehållare som via en tunn slang levererar vattenånga till tången. Fördelen med vattenångan är att när man tidigare plattat eller lockat håret med plattång har man fönat håret till 90% tort, för att sedan använda värmeverktyget. Anledningen till att man endast fönat håret 90% tort är för att inte beröva håret på den naturliga fukten som finns i hårstråt. Efter att håret stylats med en plattång går det ej att forma om utan att bli stelt, torrt och sprött om man inte fuktar det emellan. Det problemet slipper man nu med SteamPod, som används på torrt hår och återfuktar håret med en ström av ånga anpassad efter den värmenivån som valt. Tången har 5 värmelägen vilket är en fördel, dels för att olika hår är olika känsliga, och dels för att den ovane inte behöver jobba lika snabbt vid exempelvis formande av lockar i håret.
SteamPod har flytande plattor som ger en jämn och följsam naturlig styling av håret. Plattorna rör sig lite, vilket bidrar till att det blir lättare att forma mjuka lockar. Lockarna man får fram med SteamPod påminner mer om de man får med värmespolar än med en plattång.


Högteknologisk plattång med ångfunktion. Den här professionella plattången med jämnt flöde av ånga, i kombination med Loreal Professionells speciellt framtagna hårvårdsprodukter för Steampod, ger snabbt platt hår med en hållbar effekt. Perfekt och glänsande hår. Bör användas med hårvårdsprodukter framtagna för Steampod.
1. Högt och jämnt ångflöde: konstant ångflöde längs hela hårslingan, från rötterna till topparna. 
2. Reglerbar temperatur: termostat med 5 lägen mellan 170°C och 210°C anpassat efter hårtyp och hur skadat håret är.
3. Löstagbar kam: hjälper att sprida ut håret över plattan för ett jämnt resultat.
4. Plattor med dubbla teknologier: den anodiserade beläggningen ger skydd mot repor och optimal glans, den rörliga strukturen ger likformigt tryck oavsett hårslingans tjocklek.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar