torsdag 12 februari 2015

Exclusivt erbjudande ! Få Produkter Värda 2120 Kr från Murad Som verkligen tar hand om din vardagliga skönhets stund


Exclusivt erbjudande ! Få Produkter Värda 2120 Kr från Murad  för endast 1399 kr .Som verkligen tar hand om din vardagliga skönhets  stund . När man känner sig rätt trött och sliten kan det vara skönt att ta om sig bättre då blir man piggare och gladare . Dax att tänka på sig själv för lite vardax lyx i tillvaron . En jätte fin present för tjejen på alla hjärtans dag eller i påsk ägget.


Rich Moisture Kit passer dig som had normal/torr hud men som även vill förebygga och minimera fina linjer och rynkor.
Kittet innehåller allt du behöver till din dagliga hudvårdsrutin i vinter.
Innehåller:
Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 50ml
-En rik, intensivt fuktgivande och lyxig ”24-timmars kräm”.
Den har en intensivt törstsläckande formula som ökar vätskenivån i cellerna och tillför viktiga näringsämnen.
Det här är en allroundkräm som ger både omedelbar och långvarig återfuktning, då den tillför fukt samtidigt som den bevarar optimala fuktnivåer i huden i upp till 8 timmar.
Det är den rikaste och mest återfuktande krämen för ansikte och hals som hudexperterna på Murad någonsin erbjudit, så om du letar efter en kräm som ger intensiv fukt och omedelbar befrielse från torr och stramande hy har du absolut hittat rätt.
Den fungerar både dag och natt, och är krämig utan att göra huden det minsta oljig eller fet.
Rapid Collagen Infusion 30ml:
-Murads Rapid Collagen Infusion har en snabbverkande, rynkbekämpande formula som främjar kollagen och fuktnivåerna genom att plumpa och släta ut fina linjer och rynkor.
Denna avancerade kollagenuppbyggande formula är laddad med kliniskt bevisade ingredienser som omedelbart tar fram en ungdomligare hud och känsla.
Innehåller ett unikt botaniskt komplex som är kliniskt bevisad att reducera fina linjer och rynkor Collagen Support Complex boostar hudens motståndskraft och plumpar uttorkad hud vilket reducerar rynkornas synliga djup.Cellular Hydro-Lock® fina linjer och rynkor.
Med äpple och linsfrö extrakt plumpar huden och hjälper till att släta ut.
AHA/BHA Exfoliating Cleanser 30ml:
-En dubbelverkande peelingkräm som rengör och exfolierar huden milt och effektivt.
Salicylsyra, mjölksyra och glykolsyra avlägsnar döda hudceller och ger huden en frisk lyster.
Den innehåller också jojobakärnor, som verkar exfolierande och ger huden en fin struktur. Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes:
-En rik ögonkräm som vårdar det känsliga ögonområdet och omedelbart återfuktar huden, samtidigt som den skyddar mot torrhet med ett långvarigt resultat.
Den tunna huden runt ögonen producerar inte någon egen återfuktande olja, vilket gör att torr hud syns tydligast runt ögonområdet.
Brist på fukt kan leda till fina linjer och rynkor samt mörka ringar och påsar under ögonen.
Värde 2120kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar