onsdag 9 december 2015

Tips ! Underbart läppstift i vackra nyanser och mjukgörande från Revlon Här



 Revlon läppstift känns som man har balsam för läpparna med snyggt täckande färger . Jag är inte så mycket för läppstift just nu men den här passar mig alldeles utmärkt och nu har jag börjat använda läppstift igen . 

Revlon Ultra HD Lipstick (som på bilden)

Revlon Ultra HD Lipstick har en revolutionerande vax-fri gel-teknologi som erbjuder en intensiv, klar nyans med ett enda svep. Dess krämiga konsistens glider enkelt på dina läppar och lämnar dem med en mjuk, behaglig känsla och vacker nyans!

Revlon ColorBurst Matte Balm

Revlon ColorBurst Matte Balm ger dina läppar en mjukare känsla, och briljant färg med matt finish - för vackra, förförande läppar! Denna läppenna har en tjockare spets, med en mjuk, krämig konsistens som glider på dina läppar och ger dem en fantastiskt intensiv nyans med en matt finish.

Revlon Colorburst Balm Stain

Revlon Colorburst Balm Stain ger dina läppar en mjukare, lenare känsla med en lätt nyans - för kyssvänliga, vackra läppar! Denna läppenna har en tjockare spets, och en mjuk krämig konsistens som enkelt glider på dina läppar och lämnar dem mjuka med en vacker, glansfull nyans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar