tisdag 29 juli 2014

In Love That Make Up Collection Kardashian Beauty Faux Lashes, Heavy Glaze Lashes Fashion



Skapa Kardashian-looken till dina fransar med Kardashian Beauty Faux Lashes! Dessa lösögonfransar framhäver dina ögon och ger en otroligt vacker volym och längd. Faux Lashes från Kardashian Beauty passar alla tillfällen, om du bara vill ha ''det lite extra'' till din look till vardags eller för att sticka ut på festen! Till dessa fransar får du även en duoskugga för att få till den perfekta looken.

Systrarna Kardashian har alla sina favoritfransar: Kim Kardashians favoritfransar är Kardashian Beauty Faux Lashes, Heavy Glaze Lashes som är speciellt framtagna för att passa just hennes personliga karisma och stil.

Khloe Kardashians favoriter är Kardashian Beauty Faux Lashes, Individualist Lashes då de erbjuder dig chansen att skapa den look som passar just dig. Kourtney Kardashians favorit är Kardashian Beauty Faux Lashes, Side Long Glance Lashes då de är hennes egna moderna lösögonfransar som tillsammans med tillhörande ögonskuggor gör det enkelt att skapa den sensuella, varma Kardashian-looken!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar