lördag 31 januari 2015

Nu Behöver man inte använda laser för att få en fin hy



Dr. Brandt Laser FX Bright Serum är ett fantastiskt serum som effektivt hjälper till att ljusa upp huden och reducera synbarheten av pigmentförändringar.
Detta serum innehåller kapslat C-vitamin, Epidermosil och trampört-extrakt som hjälper till att reducera synbarheten av mörka fläckar och pigmentförändringar för att din hy ska få en klarare, mer strålande look.
Passar dig med mörka fläckar & pigmentförändringar.Efter första appliceringen ser huden omedelbart livfullare ut.
Efter en vecka har huden blivit klarare, och efter den andra veckan har brister synbart reducerats.
Tre veckors användning gör att mörka fläckar och missfärgningar bleknar.
Efter fyra veckors användning är huden synbart jämnare och har fantastisk lyster.


1. Förbättra hudens lyster
Placera fingertopparna platt mot hakan, massera upp mot mungiporna och upp längst näsan, fortsätt sedan under ögonen, mot öronen och ner till toppen av käklinjen. Avsluta med jämna rörelser över huden från mitten av pannan ner till öronen.

2. Definiera ansiktskonturer och släta ut huden i pan- nan
Placera händerna symmetriskt under hakan. Följ längst käk- linjen, från hakan upp till öronen. Med handen platt mot pannan, släta ut huden längst hela pannan, arbeta uppåt från ögonbrynen upp mot hårfästet.

3. Släta ut rynkor och linjer och gör huden fastare
Placera fyra fingertoppar på tinningarna och tummen på käklinjen.Tryck på tinningarna och massera försiktigt utåt och uppåt, håll tummarna på käklinjen.

Upprepa de olika stegen 3 gånger för maximal effekt



Dr. Fredric Brandt är en hett eftertraktad hudläkare med kändisar så som Madonna och Gwyneth Paltrow i sin kundbas. Hans produkter är utvecklade för att ge hans patienter och kunder samma resultat som de skulle få av en behandling på hans praktik. Dr. Brandt utvecklar ständigt sina produkter och ligger alltid i framkant med forskning kring anti-age och bra hudhälsa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar