fredag 26 juni 2015

Skönhets Tips ! Isabella Löwengrips "Blondinbella" kollektion av skönhetsprodukter är mycket värt att prova Här finner du dom


Skönhets Tips ! Isabella Löwengrips "Blondinbella" kollektion av skönhetsprodukter är mycket värt att prova Här finner du dom

Isabella Löwengrip hade acneproblem i tonåren vilket gjorde att hon utvecklade ett intresse för skönhetsvård. Trots tester av hundratals märken hittade hon inte det som passade hennes behov oCh livsstil. Därför startade hon skönhetsmärket Löwengrip Care & Color som fokuserar på balanserande produkter för både hud och hår.


The Cream är en lugnande crème för dag och natt. Innehåller aktiva ingredienser för att balansera hudens barriärfunktion. Fuktbalans är grunden till en perfekt, frisk hud. Fukt är även avgörande för att behålla hudens elasticitet. Passar alla hudtyper.

”The Cream är en skyddande crème som ger en massor av fukt och som passar de flesta hudtyper. Det är det enda jag behöver” –Isabella Löwengrip, Creativedirector LCC.

Hyaluronsyra bygger upp fukten i huden och har en anti-rynk effekt. Bisabololär utvunnen ur kamomill. Verkar inflammationshämmande och lugnande på irriterad och känslig hud.

Squalaneliknar hudens sebum och kan därför också användas för de med fet hud. Den kladdar inte och verkar fuktighetsbevarande och uppmjukande.

Allantoin används medicinskt vid sårläkning. Verkar sammandragande, lugnande och fuktbevarande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar